Ema tõi mulle ükspäev ilge laari õunu oma talve tagavaradest ja mulle hakkas tunduma, et ära süüa ma neid paljalt küll ei jõua, sest nii suur kogus toasoojuses lihtsalt ei säili. Siis aga tuli meelde vanaema kuivatatud õunad. Et neid hea nosida ja säilivad ka. mis siis muud kui puhastasin õuntel sisu välja ja viilutasin ahjuplaadile. Hoidsin oma õhuringlusega elektriahjus 2 h 100 c juures ja 2 h 50 c juures. Puumõla oli ahju ukse vahel, et niiskus ahjust välja saaks. 4 h pärast mu 1 a 9k poja nosis neid isuga kohe :)
Kodune purukook rabarberiga
-
Soovid üht lihtsat, maitsvat, *mahlast ja kodust rabarberikooki?* Aga palun
... siin see on! Selle koogi vahel on täidiseks parajas koguses rabarberit.
S...
4 days ago
No comments:
Post a Comment