Monday, February 18, 2013

Mesised juurviljad



Retsept dets 2010 Oma Maitsest. Lappasin vanu ajakirju ja otsisin tegemata retsepte. Üks paljudest jälle  sobis. Maitsesid mõnusalt.



400 g pastinaaki
500 g kaalikat
500 g porgandit
500 g peeti
1 tl meresoola

Kaste:
3 sl mett
2 tl riivitud ingverit
4 sl oliiviõli
tüümiani ja rosmariini

Pese ja koori juurviljad ning lõika ühesuurustek rombideks. Laota need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja puista üle kergelt meresoolaga.  Küpseta 220-kraadises ahjus 25 minutit. Võta vahepeal juurikad ahjust välja, keera ümber ja pintselda üle seguga, mis on tehtud meest, ingverist, oliiviõlist, rosamariinist ja tüümianist. Küpseta veel 15 minutit ahjus, kuni jurviljad saavad kena kuldse värvi.

No comments:

Post a Comment