Wednesday, February 16, 2011

Koorene kanapada



Juba jälle oli tüdimus peal argipäevastest toitudest, mida tihti teen. Otsisin siis jälle uue retsepti toidutarest. Komponendid selle söögi sees on kõik sellised tavapärased, mida kodus tihti on. Retsept sisaldas ka valget veini, seda mul ei olnud ja eksta poest ei ostnud ka. Roog läheb kindlasti kordamisele.

100g suitsupeekon
2 tk kanafilee
Sool
Must pipar
1tk Porrulauk
4 küünt Küüslauk
6tk Kartul
2 lehte Loorber
1 tl (kuivatatud) Tüümian
3 dl kanapuljong
1 sl Dijoni sinep
2 dl vahukoor
1 peotäit Basiilik (värske)

Pruunista hakitud suitsupeekonit mõni minut kastrulis. Lisa tükeldatud kanafilee ja pruunista veel mõni minut. Maitsesta soola-pipraga. Lisa viilutatud porru, hakitud küüslauguküüned ja tükeldatud kartulid. Sega juurde loorberilehed, tüümian ja kuum puljong. Kata kastrul kaanega ning hauta tasasel tulel 10 minutit. Lisa sinep ja vahustamata koor ning hauta veel 10 minutit, kuni kartul on pehme. Lisa hakitud basiilik ja serveeri.

No comments:

Post a Comment