Saturday, July 3, 2010

Munakaste suitusingiga


Nostalgiline söök, mis on meeles ka lapsepõlvest ja mulle alasti maitsenud. Vanasti praeti küll kõrvale soolapekki, aga nii nostaliiliseks ma ei läinud :). Ka suitsusingiga tuli maitse vägagi õige. Retsept on võetud nami-namist.


Kogus 2-le:

Koostis:
1 sl (kuhjaga) nisujahu
2 suurt muna
3 dl piima
noaotsatäis soola
200 g suitsutatud sealiha (nt Maamehesinki)
hakitud sibulapealseid


Valmistamine:
Klopi väikeses kausis munad jahuga ühtlaseks, siis klopi juurde piim. Maitsesta soolaga.Lõika suitsusealiha kuubikuteks.Kuumuta pann keskmisel kuumusel, siis lisa singikuubikud ning prae ümberringi kuldseks. Praadimise käigus peaks lisanduma piisavalt rasva lihakuubikutest. Vala peale munapiim ning kuumuta pidevalt puulusikaga segades umbes 10 minutit, kuni munasegu on hüübinud. Puista peale hakitud rohelist sibulat ning serveeri keedetud kartulite ning rukkileivaga.

No comments:

Post a Comment