Tuesday, June 29, 2010

Kukeseenekaste tomati ja sibulaga


Aeg on natuke edasi läinud ja kukeseened on ka juba natsa suuremad kui nööbid ja nüüd maksavad need juba 120 eeku kilo. Õnneks hind läheb ajaga sõbralikumaks ja saab seeni rohkem süüa. Seekord siis valmis kaste.


300g kukeseeni
3 keskmist tomatit
2 väiksemapoolset sibulat
200 ml kohvikoort
soola, pipart
kartulitärklist (kes tahab paksemat kastet)


Tükelda seened ja sibulad, pane need panni ja lisa natuke vett, et nad päris kuival pallil poleks ja hakka neid kuumutama. Need mõlemad annavad parajalt vett välja. Natukese aja pärast lisa tükeldatud tomatid. Ei nimeta seda päris praadimiseks vaid pidem vees hautamiseks. Kui vesi on peaaegu kadunud kõik lisa sool ja pipar ja lisa kohvikoor. Kes soovib, võib kastme paksendada kartulitärkisega. Sellisel juhul tuleb 1 supilusikatäis tärklist lahustada vees ja lisada kastmele. võib lisada ka tilli aga mul seda polnud.

No comments:

Post a Comment