300 g singapuri kanavoki fileetükid
2 sl Magus tšillikaste
3 küünt Küüslauk
200g pasta
1 Punane sibul
1 sl õli praadimiseks
1 punt Basiilik (värske) (mul seekord ei olnud basiilikut)
2 dl kohvikoor
Sool
Must pipar
Parmesani
2 sl Magus tšillikaste
3 küünt Küüslauk
200g pasta
1 Punane sibul
1 sl õli praadimiseks
1 punt Basiilik (värske) (mul seekord ei olnud basiilikut)
2 dl kohvikoor
Sool
Must pipar
Parmesani
Keeda makaronid pehmeks. Pruunista pannil õlis tükeldatud sibul. Lisa kanatükid ning prae, kuni need on pehmed. Seejärel lisa hakitud basiilik, kohvikoos, maitsesta soola-pipraga ja tsillikastmega. Viimaks sega hulka makaronid. Serveerimisel riivi peale parmesani.
No comments:
Post a Comment