Juustu-lõhepirukas
-
Siin on retsept ühe tõeliselt *mahlase piruka valmistamiseks. *Sellele
pirukale on maitsvat katet ikka kuhjaga lisatud, mistõttu on see omajagu
toitev am...
Rabarberi-rullbiskviit
-
Kevadiselt õrn, pehme ja mahlane rullbiskviit. Kui tavaliselt läheb
rabarber moosi kujul rullbiskviidi vahele või on kreemi koostises, siis
siin koogis on ...
Tühjad lehed
-
Ostsin endale uue märkmiku. Selgus, et ma ei saa sellesse kirjutada, see on
liiga ilus. Niisugusesse kirjutamiseks peaks olema keegi teine. Keegi,
kellel o...
Aasia supp Tom Kha ainetel
-
Talvisel ajal on Aasia päritolu vürtsikad ja soojendavad supid kui meie
kliimasse loodud. See kõlab küll paradoksaalselt, sest need supid on ju
tegelikult ...
Maasika-rabarbritort
-
Emadepäevaks jäi see postitus küll veidi hiljaks, aga ühe tordi jaoks pole
kunagi liiga hilja! Tort ise on mahlane, biskviidi ja toorjuustutäidisega .
Sel...
Mooni ja sidruni siirupikook
-
Viimase aja lemmik kook, mis sai alguse Ottolenghi mandariini ja mandli
siirupikoogist aga on nüüdseks segunenud Jamie Oliveri vanaema
mooni-sidruni ko...
küüslaugu-ingveripasta
-
250g küüslaugu küüsi
250g ingverit värsket
soola
oliiviõli sorts
sorts õunaäädikat.
puhasta küüslauk ja ingver ja pane köögikombaini koos õli ja äädikaga ni...
Magus tšillikaste, poekraamist oluliselt tšillisem
-
Kui tšillid kasvuhoones edumeelselt kasvavad (aitäh taimedetoojale), tuleb
nende viljadega ju midagi peale hakata. Pistsin nad potti ja keetsin
kastmeks.
...
Šokohooliku unistus
-
Kook on tõsistele šokolaadi sõpradele ja kõigile teistele, kes armastavad
mitte liiga magusat ampsu kohvi kõrvale. Kes on tõsisem magusaarmastaja,
saab...
Purukattega rabarberi-ricotta plaadikook
-
Vana hea kohupiima-purukook pisut uuemas võtmes. Peale rabarberi võib seda
kooki valmistada ka õunte või vaarikatega. Ahjusooja koogitüki muudab
veelgi ma...
Mandlikringel
-
Vahelduse mõttes midagi, kus pole maasikaid. :)
Maitsev mandlitäidisega kringel, R. Bertinet magusast taignast. Ahjusoojalt
oli suussulav, teisel päeval ka ...
No comments:
Post a Comment