Tiramisu jäätisekook
-
Veidi teistmoodi jäätisekook, kus märksõnaks on tiramisu maius. Sellest
inspireerituna see külm maius valmiski. Seda kooki täiustab mõnus
vahukoore-toorj...
Sealihapada kartuli ja hapukapsaga
-
See pajaroog sündis üsna juhuslikul moel tegelikult, kapis olevaid
toiduaineid üle vaadates ja nuputades, mida head neist kokku saaks
meisterdada. Kaks eri...
Tühjus
-
Asjad lähevad harilikult hullemaks, enne kui nad paremaks lähevad. Aga kes
ütles, et asjad lähevad paremaks? Kergemaks minek lükkus edasi. Ei, tempo
on nüü...
Lõherisoto roheliste hernestega
-
Risoto, nagu pastagi, on toit, mille variatsioone on lõputult. Maitse
sõltub nii lisanditest kui ka puljongist, mida risoto valmistamiseks
kasutada. Lisand...
Pardiraguu
-
Raguu on ideaalne külma ilma toit ja seda on hästi lihtne valmistada.
Kaneel annab mõnusat maitsesügavust ilma domineerimata. Kuigi lihakaste ise
näeb r...
Ameerika õunapirukas
-
Õunad on järjest enam teemas. Paar päeva tagasi meenutati mulle üle kahe
aasta tagust õunapirukat, mis ma teinud olin. Eile töö juures (poe)õuna
süües sain...
Creme brulee ehk brüleekreem
-
Head uut aastat!
Minul ja blogimisel on veider suhe. Ei taha ma kunagi blogida selle pärast,
et "peaks", vaid ikka ja ainult siis, kui tuju/õige meeleolu/v...
Šokohooliku unistus
-
Kook on tõsistele šokolaadi sõpradele ja kõigile teistele, kes armastavad
mitte liiga magusat ampsu kohvi kõrvale. Kes on tõsisem magusaarmastaja,
saab...
Purukattega rabarberi-ricotta plaadikook
-
Vana hea kohupiima-purukook pisut uuemas võtmes. Peale rabarberi võib seda
kooki valmistada ka õunte või vaarikatega. Ahjusooja koogitüki muudab
veelgi ma...
Mandlikringel
-
Vahelduse mõttes midagi, kus pole maasikaid. :)
Maitsev mandlitäidisega kringel, R. Bertinet magusast taignast. Ahjusoojalt
oli suussulav, teisel päeval ka ...
No comments:
Post a Comment