Magusale vahelduseks ka midagi soolast. Retsept pärineb nami-namist.
Koostis:
250 g hakkliha
1 väikest sibulat
2 porgandit
200 g tatratangu
praadimiseks õli
5 dl keeva vett
soola
musta pipart
Valmistamine:
Pruunista hakkliha pannil õlis, siis lisa riivitud porgand ja hakitud sibul, maitsesesta soola ja pipraga ning kuumuta läbi.
Kuumuta tatar potis väheses õlis kergelt kuldseks (umbes 5 minutit). Lisa praetud hakkliha-sibula-porgandi segu ning seejärel lisa keev vesi.
Kata pott kaanega ning hauta tasasel tulel 30-40 minutit, kuni tatar on pehme.
Serveeri hapukurgi ja külma kastmega.
Rabarberiga Tosca kook
-
Erakordselt pikk ja vinduv kevad on minu aias sel aastal tekitanud
madalamatesse kohtadesse niisked alad, mis on eriti visad taanduma.
Tavaliselt sellist a...
15 hours ago
Mul on ka tatravaimustus, olgugi, et ma pole tatrapudrust kunagi varem hoolinud. Aga ükspäev sõin tatrasalatit - singi, sibula, värske kurgi ja koore/majoneesiga. Nii kerge ja hea!
ReplyDeleteSiis kui me veel mõlemad vanadel headel aegael tööl käisime ja Pärnu kohvikus lõunatasime, võtsin ma suht alati tatart ja sa siis ahjukartuleid :P ma kunagi kodus pole viitsinud ise teha aga meeldib juba ammu.
ReplyDeleteAhjukartuleid ma pean ikkagi tatrast paremaks :)
ReplyDeleteMõnus kodune toit.
ReplyDelete