Friday, June 11, 2010

Ahjusaiad kitsejuustuga

Sattusin ükspäev stocmanni toiduosakonda ja ei saanud ostmata jätta sealset ciabattat. Kuna see retsept on juba ammu isutanud, siis ostsin ka pehmet kitsejuustu. Kusjuures kitsejuustu suhtes oli mul kunagi eelarvamus. Lihtsalt sellepärast, et kits on selline naljakas loom :) Aga tegelt täitsa söövad kraam. Olen neid samu saiu proovinud teha ka kõva kitsejuustuga aga need ei olnud nii head. Retsept on Mari-Liisi blogist

1 ciabatta
200 g pehmet kitsejuustu
päikesekuivatatud tomateid
tüümian
oliivõli
pipar


Lõika ciabatta viiludeks, kata kitsejuustuga. Peale pane päikesekuivatatud tomatid, maitsesta pipra ja tüümianiga. Piserda peale oliivõli (või päikesekuivatatud tomatite õli).
Küpseta eelkuumutatud ahjus 200 kraadi juures 10 min.

No comments:

Post a Comment