Friday, January 14, 2011

Kirsi-kohupiimakook

Sarnase koogi retsept on tegelikult mul blogis olemas juba aga juhtusin sirvima terevisiooni retseptikogumikku ning seal oli lähenemine veidi lihtsamalt, ehk siis põhja ja katte puru tuleb vilma juubelitordi pulbrist. Maitseb hästi :)


1 pk Juubeli tordipulbrit
100g võid
600 g kohupiimapastat
3 muna
1,5 dl suhkrut
1,5 tl Vanillisuhkrut
1,5 sl mannat
200 g külmutatud kirsse

Sulata või ja sega tordipulbriga.Puista pool sellest küpsetuspaberiga kaetud/võitatud ahjuvormi. Vahusta munad suhkrutega, sega hulka kohupiimapasta ja manna. Laota kohupiimamass tainale ja lao kaunilt peale külmunud kirsid. Pudista peale ülejäänud juubelitordiga purutainas. Küpseta 200 kraadi juures 40-50 minutit.

No comments:

Post a Comment