Kui Daim shokolaad sobib trühvli sisse, sobib ta ka suurepäraselt jäätisesse. Sai väga maitsev maius, ei oskagi kommeteerida, kas parem on esimene katsetus või see, mõlemad on proovimist väärt.
600 ml vahukoort
1 purk suhkruga kondentspiima
6 x 28 g Daim shokolaad
Vahusta vahukoor enam vähem kõvaks. Haki shokolaad noaga tükkideks. Sega vahustatud koorele kondentspiim ja shokolaaditükid. Pane segu 5-6 tunniks külmkappi.
Umm.. Muideks, kondenspiima saab ise ka teha - üllatavalt kerge! Mu sõbrants leidis retsepti http://kokkama.blogspot.com/2010/02/kodutehtud-kondenspiim.html
ReplyDeleteja kas sa neid oled juba näinud: http://kokkama.blogspot.com/search/label/Jäätis ? Kuule, aitäh sulle jäätise tegemise pisiku eest, ma juba pikalt mõtlen, et kuidas siin "tervislikumat" (e-vabamat) jäätist orgunnida!!!!!!! Kuule, aga millal sa martsipanikuklid blogisse lisad??
ReplyDeletenende jäätiste põhiretseptid ongi sellest Ragne blogist võetud. Ise veel kondentspiima teha ei viitsinud, äkki tekib himu pool niisama nahka panna :D
ReplyDeleteMartsipanikuklite retsepti panen homme vist üles. Pildid kodus arvutis.