Saturday, May 1, 2010

Kahe shokolaadi muffinid




Väike küpsetamise isu tuli ükspäev peale jälle. Olin just käinud sõbranna sünnipäeval ja seal jaksasin süüa aint ühe muffini kõikide teiste maitsvate roodade jätkuks ja kuna sõbranna selle retsepti kähku oma blogisse üles riputas, küpsetasin ise kodus neid kaaa :)



12 tk

4 dl jahu
1/2 dl kakaopulbrit
2 tl küpsetuspulbrit
1/2 tl soodat
1/2 tl soola
100g tumedat šokolaadi (kasutasin bitterit)
100g valget šokolaadi
2 muna
250 g hapukoort
1 dl fariinisuhkrut
100 g võid

Sega omavahel jahu, kakaao- ja küpsetuspulber, sooda ning sool. Teises kausis sega munad, hapukoor, fariinisuhkur ja sulatatud või. Sõelu jahusegu hapukooresegusse. Tükelda šokolaadid ja lisa taignale. Ära sega tainast liiga palju!! Täida vormid peaaegu servani taignaga ja küpseta 200 kraadi juures 15 minutit.

Kõige maitsvamad on muffinid otse ahjust võetuna. Võid neid ka säilitada õhukindlalt suletud nõus külmkapis paar päeva ja kiirelt kuumas ahjus üles soojendada.

1 comment:

  1. Mmmm, šokolaad teeb kõik asjad heaks... Näevad väga isuäratavad välja igatahes.

    ReplyDelete