Retsepti algallikas on võetud toidutarest aga seda sai natuke oma maitse järgi tuunitud. Kusjuures porru vajalikussest ma aru ei saanud. Ja seekord kasutasin peal tavalist juustu, järgmine kord pooviks mozzarella juustuga.
1 kg Pariisi kartulid(kasutasin tavalisi)
400 g Kanafileetükid
3 dl Rõõsk koor
Basiilik (värske)
1 tk Porrulauk
1 dl hiina kastet
1 purk Päikesekuivatatud tomatid õlis
150 g juustu
Keeda kartuleid 5 minutit. Samal ajal prae peeneks viilutatud porru ja kanafileetükid ning maitsesta soola ja pipraga. Pane ahjuvormi eelkeedetud kartulid, kanatükid, hakitud tomatid ja basiilik Peale kalla segu kohvikoorest, 1 dl tomatikastmest ning soolast ja piprast. kõige peale lisa katteks juust. Küpseta 225-kraadises ahjus 10–15 minutit. Kaunista basiilikuga.
Tiramisu jäätisekook
-
Veidi teistmoodi jäätisekook, kus märksõnaks on tiramisu maius. Sellest
inspireerituna see külm maius valmiski. Seda kooki täiustab mõnus
vahukoore-toorj...
1 day ago
No comments:
Post a Comment