Selle retsepti sain ma meie veebruar 2009 laste emmede kokaraamatust, kus kokkajad emmed panevad häid retsepte ka teistega jagamiseks ülesse. Kuna itaalia köök on jätkuvalt üks mu lemmikuid, siis proovisin teha ka meid. Põhjuseks jälle poja sünnipäev.
Bruschettade hooaeg on sügis, kuna siis on saadaval head küpsed tomatid ja neid tasub teha AINULT küpsete tomatitega
Vaja läheb:
tomateid
itaalia leiva tüüpi küpsetist
oliiviõli
basiilikut
soola, pipart
küüslauku
Tee nii: võta kas ciabattat vms itaalia leiva tüüpi küpsetist ja lõika ca 1 cm paksuses viilud. Piserda peale oliiviõli ja pista ahju. Veel parema tulemuse saad, kui röstid saiad grillil. Küpseta kuni krõbedad. Võta ahjust välja ja hõõru küüslauguküünega saiad kokku.
Katte jaoks lõika hea küpse tomat kuubikuteks, rebi sisse basiilikut, piserda veidi oliiviõli. Mina panen soola ja pipart esmalt saiale ja siis paar keerdu veskist veel tomatikatte peale ka. Aga võid soola ja pipra ka otse tomatile juurde segada. Piserda veel oliiviõliga üle ja söö kohe, muidu vettivad saiad läbi
Nagu kuuleksid kedagi armumas
-
On muusikat, mis kõlab nii, nagu kuuleksid kedagi armumas. Armumist näinud
oleme me muidugi kõik. Seda hetke, kui energia kahe inimese vahel muutub ja
sa s...
4 days ago
No comments:
Post a Comment