Jälle üks lemmik kastmetest. Idee sain nami-namist.
vaja läheb:
2 kanafileed
1 kuni 2 sl võid
3 tl karripulbrit
1 hakitud sibulat
3 sl nisujahu
4 dl kanapuljongit
1 dl rõõska koort
1 haput õuna
soola
musta pipart
Kõigepealt tükeldada kanafileedja pruunista pannil. Valmis kanatükid tõsta kõrvale või kasutada kastme tegemiseks teist panni.
Valmista kaste. Sulata või pannil, sega juurde karripulber. Lisa hakitud sibul ja prae pehmeks. Lisa jahu ja vähehaaval poljong. Sega juurde rõõsk koor ja hauta kaste läbi.Riivi õun jämedalt ja lisa kastmele. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta keedetud kanatükid kastmesse, kuumuta läbi.
Serveeri riisiga või keedetud aedviljadega.
2 kanafileed
1 kuni 2 sl võid
3 tl karripulbrit
1 hakitud sibulat
3 sl nisujahu
4 dl kanapuljongit
1 dl rõõska koort
1 haput õuna
soola
musta pipart
Kõigepealt tükeldada kanafileedja pruunista pannil. Valmis kanatükid tõsta kõrvale või kasutada kastme tegemiseks teist panni.
Valmista kaste. Sulata või pannil, sega juurde karripulber. Lisa hakitud sibul ja prae pehmeks. Lisa jahu ja vähehaaval poljong. Sega juurde rõõsk koor ja hauta kaste läbi.Riivi õun jämedalt ja lisa kastmele. Maitsesta soola ja pipraga. Tõsta keedetud kanatükid kastmesse, kuumuta läbi.
Serveeri riisiga või keedetud aedviljadega.
See kana on hullult hea. Meil ka üks lemmikutest :)
ReplyDelete