Saturday, March 6, 2010

Chili Con Carne



Mehhikost pärinev hakkliha- oaroog valmib kiirelt ja see on üks tuntumaid Tex- Mex roogasid. Seda võib serveerida koos riisi, saia või kasutada takode täitmseks. Retsept on võetud pereköögi kokaraamatust. Kes eelistab vürtsi, võib lisada rohkem tšillit, ma panin ühe kauna, et aastane laps saaks ka süüa. Talle ka maitses :)


vaja läheb:

500 g hakkliha
2 sibulat
2 supilusikat õli
2-3 küüslauguküünt
1 purk(400 g ) purustatud tomateid
1-1,5 sl tšillimaitseainet või 1-2 tšillikauna
1 tl punet
400 g valged ube tomatikastmes
2 punast paprikat
soola

Pruunista hakkliha, hakitud sibulad ja küüslauk õlis. Pane juurde tomatikonserv ja maitseained, kuumuta mõned minutid. Lisa oad ning hakitud paprikad ja hauta nii kaua kui paprika on pehme, ca 15-20 mini. Maitsesta soolaga.

No comments:

Post a Comment