Väga lihtne ja kergesti valmis söök. Plussiks on veel see, et on suht kalorivaene :)
Vaja läheb
ca 500 g kanafileed
400 g purustatud tomateid
1 sibul
1 parika
2 dl valget veini
natuke tomatipüreed
Lisaisin seekord ka külmkapis olnud merevaigu jäägid paar lusikat ja ca 50 g riivitud parmesani
pune, tüümian, rosmariin maitse järgi
soola pipart.
2 loorberilehte
Lõika kanafileed kuubikuteks. Haki sibul ja tükelda paprika. Pane potti kõik komponendid va juust ja maitseained. sega ja hauta kaane all keskmisel tulel 30 minutit. Mina maitsestasin siis kui toit oli keema tõusnud. lõpus lisasin juustu. Serveerisin koos riisiga. Tavaliselt kui teiseks päevaks ka jääb, siis segan riisi ja pada potis kokku.
Kodune purukook rabarberiga
-
Soovid üht lihtsat, maitsvat, *mahlast ja kodust rabarberikooki?* Aga palun
... siin see on! Selle koogi vahel on täidiseks parajas koguses rabarberit.
S...
4 days ago
No comments:
Post a Comment