Tuesday, March 23, 2010

Tomatine kanapada

Väga lihtne ja kergesti valmis söök. Plussiks on veel see, et on suht kalorivaene :)



Vaja läheb

ca 500 g kanafileed

400 g purustatud tomateid

1 sibul

1 parika

2 dl valget veini

natuke tomatipüreed

Lisaisin seekord ka külmkapis olnud merevaigu jäägid paar lusikat ja ca 50 g riivitud parmesani

pune, tüümian, rosmariin maitse järgi

soola pipart.

2 loorberilehte



Lõika kanafileed kuubikuteks. Haki sibul ja tükelda paprika. Pane potti kõik komponendid va juust ja maitseained. sega ja hauta kaane all keskmisel tulel 30 minutit. Mina maitsestasin siis kui toit oli keema tõusnud. lõpus lisasin juustu. Serveerisin koos riisiga. Tavaliselt kui teiseks päevaks ka jääb, siis segan riisi ja pada potis kokku.

No comments:

Post a Comment