Thursday, March 4, 2010

Kiire pilaff kanalihaga





Täna jälle üks kerge toit kõhuhädalsitele. Retsept on võetud toidutare kokaraamatust.


Vaja läheb:

2 kotti riisi (250 g)
2 kanafileed
2 supilusikat õli
2 porgandit
2 sibulat
0,5-1 dl tomatipüreed
2 kana- või köögiviljapuljondit+1 l vett
vajadusel soola
musta pipart

Keeda riis soolakas vees pehmeks. Samal ajal lõika kanafileed väikesteks kuubikuteks ning pruunista pannil kuumas õlis, tõsta kõrvale. Viiluta õhukeselt porgandid ja haki sibulad, pruunista paksupõhjalises potis. Lisa kanatükid, tomatipüree ja pipar, kuumuta läbi. Kalla peale puljongikuubikutest valmistatud leem ning hauta aeg ajalt segades 15-20 minutit ehk kuni liha on pehme. viimaks sega hulka keedetud riis, hauta paar minutit üheskoos. Maitsesta vajadusel soola-pipraga.


No comments:

Post a Comment